Search
Close this search box.

Wat verstopt Erik Visser van Flairck achter de Beauforthuis Jubileumkrant?

Donderdagmiddag 21 mei  was Erik Visser (Flairck)  namens het comité van aanbeveling voor het jubileum van het Beauforthuis aanwezig bij de presentatie van de “Uit in Zeist” gids. Na afloop van de presentie in Figi bekeek Erik Visser samen met Coco Michels en Jos Ruys de nieuwe gids. De uit in Zeist gids bevat het culturele programma van Zeist voor het seizoen 2015/2016.

Erik Visser, Coco Michels en Jos Ruys bekeken de Uit in Zeist.
Erik Visser, Coco Michels en Jos Ruys bekeken de Uit in Zeist.

Het eerste exemplaar van de Uit in Zeist gids werd in ontvangst genomen door Wethouder van Cultuur Marcel Fluitman uit handen van Jos Ruys. De Uit in Zeist gids is samen gesteld door Coco Michels namens Theater Figi. De Uit in Zeist gids bevat het culturele programma van de professionele podia en amateur verenigingen in Zeist.

Wethouder Marcel Fluitman nam het eerste exemplaar in ontvangst
Wethouder Marcel Fluitman nam het eerste exemplaar in ontvangst

In het seizoen 2015/2016 viert het Beauforthuis zijn 25 jarig bestaan met 25X25 JUBILEUMCONCERTEN. Om dit waardevolle podium ook voor de toekomst te kunnen behouden voor een nieuwe lichting podiumkunstenaars, komen 25 van deze artiesten en bands dit jaar voor niks optreden. Kaartjes kosten €25,–  per stuk.

Zo dragen zij èn u als bezoeker samen bij aan de aanschaf van een nieuwe licht- en geluidsinstallatie, theaterstoelen en een nieuwe concertvleugel. Een kleine greep uit de bijzondere optredens. vr 24 jul ’15 Ernst Jansz,  wo 19 aug ’15 Flairck & Basily, zo 11 okt ’15 Harry Sacksioni, vr 30 okt ’15 Hans Dulfer & DJ Vinyl, zo 15 nov ’15 Jan Akkerman & Band, wo 30 dec ’15 Vincent Bijlo Oudejaarsconference, zo 17 jan ’16 Eric Vaarzon Morel Duizend en Eén Nacht Concert,  di 26 jan ’16 Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal, za 30 jan ’16 33 + Party feat. Armand & The Happy Hippies, zo 20 mrt ’16 Jan Rot – 10 jaar Mattheuspassie,  zo 22 mei ’16 Henk Hofstede (The Nits) 

Daarnaast is er natuurlijk het optreden van Youp van ’t Hek op dinsdag 5  januari voor €1000,- per kaartje.

Erik Visser namens het comité van aanbeveling voor het jubileum van Het Beauforthuis.
Erik Visser namens het comité van aanbeveling voor het jubileum van Het Beauforthuis.

Met deze presentatie gaf Theater Figi het startschot voor de Abonnementenverkoop Uit in Zeist 2015-2016. U kunt t/m vrijdag 26 juni 2015 via het bestelformulier in de nieuwe ‘Uit in Zeist’ en online via figi.nl/theater een abonnement bestellen. Abonnementhouders zullen de Uit in Zeist vanaf 21 mei per post ontvangen.

Hester Adriaans van EDC Dans bekijkt de dansvoorstellingen in de Uit in Zeist
Hester Adriaans van EDC Dans bekijkt de dansvoorstellingen in de Uit in Zeist

Bekijk dan nu het nieuwe theaterprogramma online en bestel uw abonnement. Wilt u uw abonnement via het bestelformulier bestellen download dan alvast het formulier via figi.nl/theater. U heeft al een abonnement bij tenminste vier voorstellingen uit het aanbod van Theater Figi inclusief Filmhuis Figi, Figi Seminars en Slotconcerten. Het ingevulde bestelformulier moet uiterlijk vrijdag 26 juni 2015 ontvangen zijn bij:

Theaterbureau Figi
Postbus 5
3700 AA Zeist.

Losse ticketverkoop
De losse ticketverkoop start op maandag 15 juni 2015.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More