70ste Avondvierdaagse iedereen dwars door het Slot Zeist wandelen. (Timelapse van de eerste dag van A4D)

70ste Avondvierdaagse ging maandagavond voor alle deelnemers dwars door Het Slot Zeist heen. Niet alleen de route maakte deze avond bijzonder. De organisatie had er als extra een speciaal tintje ook nog ee bonte avond van gemaakt waarbij alle lopers verkleed mochten komen.  De lopers hadden massaal gehoor gegeven aan deze oproep van de organisatie. Zo trok een bonte stoet clowns, ridders en jonkvrouwen, piraten, acrobaten en uniek gekleurde groepen met Schoolkinderen door de hal van het slot Zeist. Op het voorplein werden zij ontvangen door de wethouders, Varkenvisser en Fluitman. Aan de parkkant werden zij muziekaal uitgeleide gedaan door de BlaasVaak kapel uit Bunnik.

Foto’s van alle uitdossingen kunt u bekijken in Bonte Avond laat 70ste editie A4D feestelijk van start gaan.

Alle foto’s van deelnemers verschijnen OogOpZeist Foto Webshop

OOZ__150601_8112_Zeist_Mel_Boas

 

Alle foto’s van deelnemers verschijnen OogOpZeist Foto Webshop

Voor Jou Uitgezocht

 • Bonte Avond laat 70ste editie van a4d-zeist feestelijk van start gaan - Oog op Zeist
  3 juni 2015 op 22:01

  […] De Bonte Avond was een geweldige happening voor alle deelnemers, . De lange stoet van veel verkleedde deelnemers maakten het tot echte feestavond. De organisatie had hieraan nog als extraatje een prijs voor de best uitgedoste deelnemers van gemaakt. Bekijk de timelapse van alle deelnemers […]

 • Monica Esko
  3 juni 2015 op 22:54

  Heb je Els en mij nog gezien Jeanet ?

 • Jeanet Esko-Muijlwijk
  3 juni 2015 op 22:54

  Nee alleen hannah

  Verstuurd vanaf mijn iPad2

 • 70 ste Editie Avond4daagse 20ste keer missie geslaagd voor Ben Werner. - Oog op Zeist
  9 juni 2015 op 19:31

  […] toegevoegd. Vooral de bonte avond en het wandelen dwars door Het Slot waren een groot succes.  Bekijk de timelapse van alle deelnemers,die door het Slot komen wandelen. Ook dit jaar had hij het samen met zijn team […]

 • %d bloggers liken dit: