Search
Close this search box.

70ste Avondvierdaagse iedereen dwars door het Slot Zeist wandelen. (Timelapse van de eerste dag van A4D)

70ste Avondvierdaagse ging maandagavond voor alle deelnemers dwars door Het Slot Zeist heen. Niet alleen de route maakte deze avond bijzonder. De organisatie had er als extra een speciaal tintje ook nog ee bonte avond van gemaakt waarbij alle lopers verkleed mochten komen.  De lopers hadden massaal gehoor gegeven aan deze oproep van de organisatie. Zo trok een bonte stoet clowns, ridders en jonkvrouwen, piraten, acrobaten en uniek gekleurde groepen met Schoolkinderen door de hal van het slot Zeist. Op het voorplein werden zij ontvangen door de wethouders, Varkenvisser en Fluitman. Aan de parkkant werden zij muziekaal uitgeleide gedaan door de BlaasVaak kapel uit Bunnik.

Foto’s van alle uitdossingen kunt u bekijken in Bonte Avond laat 70ste editie A4D feestelijk van start gaan.

Alle foto’s van deelnemers verschijnen OogOpZeist Foto Webshop

OOZ__150601_8112_Zeist_Mel_Boas

 

Alle foto’s van deelnemers verschijnen OogOpZeist Foto Webshop

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More