Search
Close this search box.

Levende Etalage JuppieJurk.nl danst de winkel uit.

De levende etalage van dames kleding winken en webwinkel JuppieJurk.nl hadden samen zoveel plezier dat ze dansend de winkel uitliepen. Verschillende dames kleding winkels reageerde zeer positief op het initiatief van Bianca Weber van Wai Wurrie om een levende etalage in te richten. Het vraagt op een bijzondere manier aandacht voor onze producten, Het winkelend publiek had helaas niet altijd door wat er aan de hand was.

OOZ__150530_7445_Zeist_Mel_Boas OOZ__150530_7425_Zeist_Mel_Boas OOZ__150530_7427_Zeist_Mel_Boas

De etalage kwam tot leven bij Jippiejurk, Filly Fashion, De Klop Mode, House of Fashion, Mi Vida Bonita, Charm Luxury en Bella.

JippieJurk.nl
Emmaplein 10-12
3701 DA ZEIST

Wai Wurrie.nl
Bianca Weber
1e Hogeweg 9
3701 HG  ZEIST

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More