Sister’s of Hope Floor Schoonderwoert en Monice Tobi organiseren sponsor koffieochtend in Figi

Sister’ s of Hope Floor Schoonderwoert en Monice Tobi, organiseren op zondag 14 juni een koffieochtend in theater Figi.Zij  doen dit voor A Sister’s Hope, een organisatie die de bestrijding van borstkanker financiert. Om mee te kunnen doen aan hun sponsorloop, moeten ze samen 1 .000 euro ophalen!

Op dit moment zijn de dames hard bezig met het opnemen van een korte film over het belang van het onderzoek naar borstkanker. Gisteren middag waren zij in het UMC voor een interview met Prof.dr. Paul van Diest (hoogleraar Pathologie).

De film zal worden vertoond tijdens de koffieochtend op 14 juni. Daarnaast kunt u genieten van het pianospel van concertpianiste Claudine Carmen Roma, bekend van het tv-programma ‘Onder Wibi’s vleugels’. Zij vraagt geen geld voor dit optreden. Figi stelt de ruimte en de vleugel belangeloos ter beschikking.  De koffie en het lekkers verzorgen de dames zelf. Kortom: elke euro gaat naar het goede doel! Meer informatie op de Facebook pagina

 koffieochtend in theater Figi

DATUM: zondag 14 juni 2015
WA A R : HotelTheater Figi, Zeist

TIJD: 11.00 – 12.30 uur
ENTREE: 10,- (inclusief drinken & lekkers)

KAARTVERKOOP:
Zaterdag 30 mei en zaterdag 6
juni tussen 16.00 uur en 18.00 uur
bij Monice & Floor in de hotellhobby van Hotel Figi

~ Programma ~

11.00: AANVANG

11.15: KORTE TOESPRAAK

11.25: OPTREDEN CLAUDINE CARMEN ROMA

11.35: FILM ‘I WALK FOR HOPE’

11.45- 12.30: DIAVOORSTELLING & LEKKER KLETSEN

 

OOZ__150603_8794_Zeist_Mel_Boas OOZ__150603_8870_Zeist_Mel_Boas

Waarom steunen wij A Sister’s Hope? Iedereen die wil helpen om geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek, kan meedoen aan de A Sister’s Hope Walk. Het inschrijfgeld voor deze sponsorloop van 40km is 750 euro per persoon. Omdat wij 13 en 14 jaar oud zijn, moeten wij samen 1.000 euro ophalen. In 2013 heeft Floor al meegewandeld. Zij deed dat samen met haar moeder Otteliene, die zelf borstkanker heeft. Vorig jaar hebben wij geholpen bij het evenement en besloten toen dat we in 2015 samen deel willen nemen. We walk for hope!

Website Sister’s of Hope

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: