Search
Close this search box.

Vlakte feest bewoners op het Ruige Veld in Kerckebosch

Zaterdagmiddag 30 mei – Het Ruige Veld Kerckebosch. Waar eens de flats op de Prinses Irenelaan stonden is nu een lege vlakte ontstaan. Om stil te staan bij deze ingrijpende gebeurtenis voor de wijk Kerckebosch en haar (oud) bewoners worden dit jaar een aantal activiteiten georganiseerd. Hiermee willen de  bewoners en oude bewoners van de flats de verandering van  de wijk niet zomaar te laten passeren.

Een van de activiteiten is het Vlakte Feest op het Ruige Veld.  Bij de organisatie van het Vlakte feest wordt de bewoners organisatie geholpen door het  Wijkteam Oost, de Speeltuinvereniging BZO en de Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch.

Een belangrijk onderdeel van het Vlaktefeest was de reünie voor oud bewoners. Tijdens een hapje en een drankje konden zij oude bekende tegen komen en herinneringen ophalen aan vroeger tijden, die zij tussen de flats hebben meegemaakt. In de afgelopen  55 jaar hebben er een drietal generaties in de wijk gewoond.

Dit alles ging onder het genot van muziek en een drankje verzorgd door de Heren van Zeist/De Koets. Als special  guest star troffen wij Job aan de knoppen van de muziek. Meer weten over de activiteiten in Kerckebosch. Neem dan contact op met Rein Tuinstra, r.tuinstra@meanderomnium.nl

OOZ__150530_7566_Zeist_Mel_Boas OOZ__150530_7616_Zeist_Mel_Boas OOZ__150530_7629_Zeist_Mel_Boas OOZ__150530_7646_Zeist_Mel_Boas OOZ__150530_7656_Zeist_Mel_Boas OOZ__150530_9532_Zeist_Mel_Boas OOZ__150530_7671_Zeist_Mel_Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More