70 ste Editie Avond4daagse 20ste keer missie geslaagd voor Ben Werner.

Voor de 20ste keer was Ben Werner verantwoordelijk voor de organisatie  van de  Avond4daagse. Dit jaar werd de Avond4daagse voor de 70ste keer georganiseerd. Speciaal voor die gelegenheid werden een aantal bijzondere items aan het wandelprogramma toegevoegd. Vooral de bonte avond en het wandelen dwars door Het Slot waren een groot succes.  Bekijk de timelapse van alle deelnemers,die door het Slot komen wandelen. Ook dit jaar had hij het samen met zijn team van vrijwilligers weer perfect voor elkaar.

OOZ__150604_9687_Zeist_Mel_Boas

 

 

Voor Jou Uitgezocht

 • Gerda van Werven
  9 juni 2015 op 19:53

  En je hebt het weer mooi gedaan , gr van de jonkvrouw en de ridder,

 • Monique
  9 juni 2015 op 22:57

  Ben is echt superbevlogen en volledig in dienst van de A4D. Top om samen met hem in een team te werken. Samen met het bestuur zijn ze in controle! Chapeau

 • %d bloggers liken dit: