Search
Close this search box.

De muurschildering: Het laatste werkschuit project van Marc

Onderleiding van kunstenhuis docent Maaike Kramer hebben haar leerlingen afgelopen weekend een muurschildering gemaakt op het pand van de Werkschuit. Waarmee het speeltuintje weer een fris en vrolijke uitstraling hebben gegeven.

Tevens was dit voor mijn eigen zoon Marc, voorlopig zijn laatste Werkschuit project. Marc heeft vrijwel onafgebroken cursussen gevolgd bij de werkschuit. Het startte in groep drie als zesjarige met Kinderatelier. Via onder ander striptekenen bij Joshua Peeters kwam hij uiteindelijk terecht in de kunstklassen van Maaike Kramer. Maaike geeft bij de werkschuit lessen in tekenen en schilderen aan middelbare scholieren volwassenen.  Inmiddels heeft Marc eindexamen gedaan en gaat hij buiten Zeist studeren.

Kunstenhuis de werkschuit

 

OOZ__150606_0321_Zeist_Mel_Boas OOZ__150606_0325_Zeist_Mel_Boas OOZ__150606_0334_Zeist_Mel_Boas

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More