Search
Close this search box.

Geslaagd!

Op Ksg De Breul heerste vanmiddag een uitgelaten sfeer, na een spannende ochtend voor de meeste leerlingen uit de hoogste klassen. De inmiddels oud leerlingen konden voor het eerst hun cijferlijst bekijken. Van het VWO is 92% geslaagd. Op de Havo en het VMBO respectievelijk 85% en 91%. Daarmee heeft de Breul, de trend van de afgelopen jaren weten te keren. Waarbij het percentage geslaagden per jaar daalden. De Breul heeft zelf nog de kans om boven het landelijk gemiddelde uit te komen als van de herkansers nog een percentage als nog weet te slagen. Dat is goed mogelijk omdat slechts één of enkele leerlingen definitief gezakt zijn.

De herkansingen zijn de komende week. Voor de meeste leerlingen is het nu echter vakantietijd en gaan zij massaal genieten van een extra lange zomer vakantie.

Uitreiken Cijferlijsten
Uitreiken Cijferlijsten
geslaagd
geslaagd

Oog op Zeist

Op naar Griekenland voor de Eindexamenreis.
Op naar Griekenland voor de eindexamenreis.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More