Search
Close this search box.

Gespot in Zeist: SKODA Tour de France directie in Zeist

Auto muntstad in Zeist  had afgelopen woensdag een primeurtje, tijdens de presentatie van de AUDI Q7 voor de ondernemers vereniging ZZO. De eerste Skoda Superb, waarmee over een kleine 3 weken Tour de France-directeur Christian Prudhomme, zich door de straten van Utrecht zal begeven, werd getoond.

Sjef ten Berge van Auto Muntstad heeft deze Skoda, in de oorlogskleuren van de tour directie, speciaal voor de Tour de France naar Nederland gehaald. De komende dagen zullen nog een aantal aanpassing worden gedaan zodat hij helemaal klaar is voordat de Tour op 3 juli in Utrecht van start gaat.

Tot die tijd zal de auto door Sjef op verschillende Tour de France opwarm evenementen te zien zijn. De primeur was zoals dat hoort in Zeist.

Skoda Supurb van tour de France directie
Skoda Supurb van Tour de France directie

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More