Gespot in Zeist: SKODA Tour de France directie in Zeist

Auto muntstad in Zeist  had afgelopen woensdag een primeurtje, tijdens de presentatie van de AUDI Q7 voor de ondernemers vereniging ZZO. De eerste Skoda Superb, waarmee over een kleine 3 weken Tour de France-directeur Christian Prudhomme, zich door de straten van Utrecht zal begeven, werd getoond.

Sjef ten Berge van Auto Muntstad heeft deze Skoda, in de oorlogskleuren van de tour directie, speciaal voor de Tour de France naar Nederland gehaald. De komende dagen zullen nog een aantal aanpassing worden gedaan zodat hij helemaal klaar is voordat de Tour op 3 juli in Utrecht van start gaat.

Tot die tijd zal de auto door Sjef op verschillende Tour de France opwarm evenementen te zien zijn. De primeur was zoals dat hoort in Zeist.

Skoda Supurb van tour de France directie

Skoda Supurb van Tour de France directie

 

Voor Jou Uitgezocht