Search
Close this search box.

Reminder: Het StraatFestijn op de Steynlaan van 12:00 – 24:00

De Steijnlaan verandert vandaag in de gezelligste straat van Zeist. Een kindervrijmarkt, spelletjes, kraampjes, muziek etc etc. Van 12:00 s’middag tot 12 uur s’nachts is er genoeg reden om langs te komen.

11269509_1646111412301656_8974141320533700632_nTijdens het StraatFeSteyn zijn de kinderen uitgenodigd hun spulletjes te verkopen. Ook straatartiesten en muzikanten zijn welkom. Aanmelding en informatie: stuur privebericht of email steynlaan@centrumzeist.nl

Karbonkel organiseert een aantal kinderactiviteiten: spekstenen, steen polijsten op een glasplaatje, schatkistje maken. Twee euro per activiteit.

Er is een kindervrijmarkt: kinderen mogen hun spullen verkopen op eigen kleedjes en zijn vrij om te zitten waar ze willen op de Steynlaan tussen 12:00 uur – 18:00 uur. Verschillende cafés hebben al een bandje geregeld waardoor het nog gezelliger wordt in de straat. We hopen dat alle horeca wil bijdragen op zijn eigen manier.Iedereen die het leuk vind mag zijn acts of muziekkunsten laten zien. Straatartiesten zijn welkom op vrijwillige basis en met de pet rondgaan mag.

Leuke activiteiten:
-Bij Siematic Keukens worden oude foto’s van Zeist tentoongesteld met medewerking van het ‘Geheugen van Zeist’.
-Er zijn ondernemers die springkussens gaan neerzetten.
-Jos in the Can komt in een grote ton met zijn gitaar zingen op straat.
-Er komen  mensen schminken

11390371_896311243748869_2474851486688421060_n

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More