Search
Close this search box.

Gele loper event: unReal Premiere tijdens Trek congres op 30 juni 21:00 in Figi

De wereldwijde ticketverkoop is gestart voor de vertoning van deze ultieme mountainbike film is gewijd aan jullie -de dromers, de overtreders, degenen die altijd kind (willen) blijven, degenen die ‘het geheim’ kennen – degenen die de weg naar de unReal wereld weten. Een film die de grenzen van de realiteit overstijgt. Deze wereld is niet ver van ons vandaan of moeilijk te vinden, en toch voor velen van ons onbereikbaar. Hier transformeren ijzige bergen in mountainbike routes en zijn regen en sneeuw niet de enige elementen die uit de lucht vallen.

Trek USA is ter gelegenheid van de start van de Tour de France neergestreken in Zeist. Trek bikes houdt in Hotel Figi haar jaarlijkse congres. Een vast item is altijd de premiere van de nieuwste door Trek Bikes gesponsorde fiets film. De premiere is er niet alleen voor genodigde van Trek. Ook jij kan genodigde worden door een ticket voor €10,– te bestellen bij Hotel Figi.

Tijdens het congres zullen in de foyer, die nieuwste Trek fietsen en snufjes te zien zijn in samenwerking met ons eigen Het Rijwielpaleis Zeist.

Met adembenemende visuals. unReal is mede-geproduceerd door Teton Gravity Research en Anthill Films. Powered by Trek.
Bekijk de filmtrailer >>

Aanvang: 21.00 uur start film
Tickets: € 10
Bestel direct >>

4d8f902efc06418371406f9015b03e08

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More