Gele loper event: La Place de Slotlaan op 3 en 4 juli

Ook het centrum van Zeist begint langzamerhand warm te lopen voor de Tour de France. Verschillende ondernemingen komen met speciale aanbiedingen tijdens de komende weken tot aan het Grand Depart van de Tour de France in de eerste week van juli.

Speciaal voor deze gelegenheid toveren de Reunie Zeist en het Pastalokaal de terrassen op de Slotlaan om tot een echt frans plein met een Utrechts tintje. Zo zal er live muziek te horen zijn en speciale Tour de France menu’s. Ook zal de Slotlaan gedurende de eerste dagen van juli een bijzonder Utrechts tintje hebben.

Het Utrechtse tintje is nu al te zien bij een van de ondernemers in het Centrum, die met een speciale Tour de France aanbieding heeft. Weet je wat het is? Stuur je oplossing naar info@oogopzeist.nl. Win een prijs.

OOZ__150605_9871_Zeist_Mel_Boas

Voor Jou Uitgezocht

  • Liesbeth Jansen-van Tellingen
    16 juni 2015 op 22:54

    Mijn eerste “echte ” auto. Ook knal geel. Super leuk!