Search
Close this search box.

Kunstexpositie bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug

In de week van 1 tot 5 juni exposeerden kunstenaars van Kwintes en Abrona hun werk op het hoofdkantoor van Rabobank Utrechtse Heuvelrug. De expositie maakte onderdeel uit van een speciale week, die voor de bank in het teken stond van een ‘Aandeel in elkaar’.

Terwijl medewerkers van de bank tijdens deze week de deur uitgingen om vrijwilligerswerk te doen bij maatschappelijke organisaties in de regio, exposeerden kunstenaars uit de ateliers van Kwintes en Abrona een week lang in de bankhal. Het vervoer van de kunstwerken van en naar het pand werd geregeld met de hulp van Samen voor Zeist en de Dijnselburgschool. De expositie was een kleurrijke verzameling van beelden, schilderijen en tekeningen van verschillende materialen.

Op vrijdagmorgen 5 juni werd de expositie afgesloten met een open ateliertafel in de bankhal. Kunstzinnige meiden van Abrona namen aan de tafel plaats om ter plekke keramiek te beschilderen. Medewerkers van de bank konden aanschuiven en hun creativiteit even de vrije loop laten.

OOZ__150605_9786_Zeist_Mel_Boas OOZ__150605_9803_Zeist_Mel_Boas OOZ__150605_9828_Zeist_Mel_Boas OOZ__150602_8395_Zeist_Mel_Boas

 

Aandeel-in-elkaar week’

In de week van 1 tot 5 juni was de ‘Aandeel-in-elkaar week’ bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. De bank is het hele jaar door betrokken bij de regio maar tijdens de ‘Aandeel-in-elkaar week’ werd daar nog een keer extra de focus op gelegd.

Tijdens de ‘Aandeel-in-elkaar week’ hebben meer dan 100 enthousiaste medewerkers van Rabobank Utrechtse Heuvelrug zich ingezet voor diverse vrijwilligersprojecten. De vrijwilligersprojecten vonden plaats bij Youké, Intermetzo, Quarijn, Kwintes, Bartiméus, Heerenwegen, De Bilthuysen, Kinderboerderij De Brink, Knuffelweide Amerongen, De Schutsmantel, De Ridderhof en Lievegoed. De medewerkers van de Rabobank pakten samen met cliënten van deze organisaties diverse klussen aan. Zo werd onder andere een geitenhok gebouwd bij Intermetzo, gewandeld met bewoners van De Ridderhof, bingo gespeeld bij Kwintes, een crossbaan opgeknapt bij Youké, zitvolleybal gespeeld bij De Schutsmantel en er werden pannenkoeken gebakken bij De Bilthuysen.

Meer informatie over Rabobank Utrechtse Heuvelrug vindt u hier!

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More