Search
Close this search box.

Illustrator in de zaak: Charlotte Dematons

Zaterdag 30 mei was er bij Boekhandel Kramer en van Doorn  een klein feestje in de winkel. De illustratrice  Charlotte Dematons  kwam op bezoek om boeken om een zeer bijzondere manier te signeren! De illustratrice van onder andere “Nederland”, “De gele ballon” en het beroemde “Sinterklaas”boek maakte onlangs het schitterende “Holland op z’n mooist” en illustreerde “Nooit denk ik aan niets”. Als Charlotte een boek signeert zet ze natuurlijk niet alleen een handtekening. Ieder boek werd voorzien van een persoonlijke illustratie. Dat kost natuurlijk even tijd. Tijdens het tekenen ging Charlotte uitgebreid in gesprek met de wachtende in de rij.

De volgende signeer sessie in Kramer en van Doorn staat alweer gepland Op zaterdag 20 juni komt Manon Berns, de schrijster van “Het Picasso-mysterie” signeren! Haar eerste (loeispannende) boek ligt net in de winkel! Lees meer op de site van Kramer en van Doorn

OOZ__150530_9383_Zeist_Mel_Boas

Boekhandel Kramer en van Doorn
1e Hogeweg 10 D, 3701 HK  Zeist
030-6933033

kramer.vdoorn@wxs.nl

Openingstijden & route

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More