Illustrator in de zaak: Charlotte Dematons

Zaterdag 30 mei was er bij Boekhandel Kramer en van Doorn  een klein feestje in de winkel. De illustratrice  Charlotte Dematons  kwam op bezoek om boeken om een zeer bijzondere manier te signeren! De illustratrice van onder andere “Nederland”, “De gele ballon” en het beroemde “Sinterklaas”boek maakte onlangs het schitterende “Holland op z’n mooist” en illustreerde “Nooit denk ik aan niets”. Als Charlotte een boek signeert zet ze natuurlijk niet alleen een handtekening. Ieder boek werd voorzien van een persoonlijke illustratie. Dat kost natuurlijk even tijd. Tijdens het tekenen ging Charlotte uitgebreid in gesprek met de wachtende in de rij.

De volgende signeer sessie in Kramer en van Doorn staat alweer gepland Op zaterdag 20 juni komt Manon Berns, de schrijster van “Het Picasso-mysterie” signeren! Haar eerste (loeispannende) boek ligt net in de winkel! Lees meer op de site van Kramer en van Doorn

OOZ__150530_9383_Zeist_Mel_Boas

Boekhandel Kramer en van Doorn
1e Hogeweg 10 D, 3701 HK  Zeist
030-6933033

kramer.vdoorn@wxs.nl

Openingstijden & route

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: