Search
Close this search box.

Tropische temperaturen in de Peppel tijdens “THE BEST BALANCE BIKINI BODY 2015”

Waar de zomer zondag in heel Nederland ver te zoeken was, heerste er in de Peppel Zeist tropische temperaturen. In dit Pop en Cultuur podium werden de beste bikini lichamen voor dames van boven de 30, 40 en 50 jaar gekozen!

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Dat de beste bikini lijn geen kwestie van leeftijd is toont de 42 jarige Patty Verbruggen aan. Zij werd naast winnaar in haar klasse ook de overall winnares van deze wedstrijd. Zij mag zich een zomerlang THE BEST BALANCE BIKINI BODY 2015 van boven de 30 noemen. Voor voedingsadviseur Patty was deze wedstrijd vooral belangrijk om zelf te ervaren hoe belangrijk voeding is in een wedstrijd situatie. Voor Patty en verschillende andere deelnemers was het de eerste keer dat zij hun gespierde lichaam op het podium aan een deskundige jury toonde. Bepaalde poses voelde dan ook wat onwennig.

Vanmiddag werd ook de Best Muscular bikini body gekozen. Deze prijs ging naar de 37 jarige personal trainer en sportschool medewerker Patricia de Ruiter uit Vleuten. Voor Patricia is het niet makkelijk om ondanks haar aanwezigheid in de sportschool in shape te blijven een geen spiermassa te verliezen. Voor Patricia is deze prijs een overwinning op haarzelf. Vroeger werd zij op school gepest als dikkertje. Kijk deze meest Muscular Bikini Body van 2015.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Dave van der Kamp (winnaar van The Biggest Loser Holland 2013 en nog altijd op gewicht) is gastspreker en vertelde hoe het hem is gelukt om ook na de wedstrijd zijn motivatie hoog te houden. Dave van der Kamp reikte de prijzen uit in de 30plus categorie.

The Best Bikini Body 2015 wordt georganiseerd door Sandra van de Kamp (40 jaar, coach The Biggest Loser Holland van SBS6 en internationaal bikini- atlete) en haar partner en compagnon Imro Beuk (46 jaar, coach De Afvallers van SBS6 en wereldkampioen Natural Bodybuilding) Het idee van de ‘Best Bikini Body 2015’ heeft Sandra van de Kamp opgepikt in Las Vergas waar zij een ‘Grand Masters’ bikini- klasse voor vrouwen boven de 50 jaar zag. Deze competitie is de eerste bikini-fitness wedstrijd in Nederland voor dames in deze leeftijdscategorieën.

Categorie 30plus

  1. Deborah van Kolk (Vleuten)
  2. Lot Schoonhoven (Utrecht)
  3. Esther Blom

Categorie 40plus

  1. Patty Verbruggen (Overall Winnaar)
  2. Katie Gerrits
  3. Sasha de Haan

Categorie 45plus

  1. Tilly van de Pavert
  2. Willie Heuser
  3. Isabelle van Soest

Best Muscular:  Patricia de Ruiter

Sandra van de Kamp en Imro Beuk zijn eigenaren van Balance Personal Training in Zeist. Zij begeleiden met hun team mensen in voeding, training en leefstijlverandering. Dit varieert van o.a. mensen met overgewicht tot wedstrijdatleten.

Oog op Zeist

BalancePT
Utrechtseweg 99B
3702 AA Zeist

E. info@balancept.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More