Hans Delfgou geeft 100ste LSR training in Sporthal dijnselburg.

Een groep Jonge Utrechtse dak en thuislozen heeft dinsdag hun examen LSR gedaan in Sporthal Dijnselburg. Het examen was niet alleen voor de jongeren een mijlpaal. Oud Schaatscoach Hans Delfgou bereikte ook een mijlpaal. Hans Delfgou, gaf vandaag zijn 100ste LSR training. Voor de ander trainers en begeleiders van dit programma een reden om allemaal in een HANS 100 tshirt te lopen. Hans  zijn pensionering is hij op verschillende manieren als vrijwilliger actief met sport. Zo is hij onderdeel van het technische staf van Hockeyclub Phoenix, waar hij ook een jeugd team traint.

Opleiding Leider Sportieve Recreatie (LSR) is niet zomaar iets.
Deze opleiding leidt op tot Leider Sportieve Recreatie niveau 2 of 3 (voorheen RSLA). Dit is een erkend diploma (ministerie van VWS) waarmee je aan de slag kan bij jeugd & jongerenwerk, club & buurthuizen, organisatie van evenementen, recreatieteams van vakantie parken, campings & hotels, etc. De cursisten  leren voor een groep te staan en ze actief te houden met sport en spel.

Het examen voor deze  jongeren met een krasje bestond uit het ontwikkelen en uit voeren van een trainingsprogramma  aan een groep schoolkinderen uit Zeist. De trainingen worden verzorgd door eight-trainingen uit Utrecht Dit project wordt onder andere mede mogelijk gemaakt  door het Oranje fonds.

OOZ_Kopie 1_150623_7240_Zeist_Mel_Boas OOZ__150623_7414_Zeist_Mel_Boas OOZ__150623_7379_Zeist_Mel_Boas OOZ__150623_7467_Zeist_Mel_Boas

 eight-trainingen

 

Voor Jou Uitgezocht

  • Marianne van Harten
    24 juni 2015 op 10:53

    Hans Delfgou! Je staat er goed op! Fantastisch om te zien!!

  • Monique
    24 juni 2015 op 18:41

    Hans is een topper en een goede vent.