Search
Close this search box.

Gele loper aanbieding SunnyCamp

Sportspecialist Sunnycamp is een van de eerste ondernemers op de Slotlaan, die de gele loper heeft uitgerold. Daarbij hebben zij een speciale leuke Tour de France aanbieden. In de etalage van Sunnycamp staat een 1 meter model van de Utrechtse Dom toren.

Dat wij Hans Delfgou op de gele loper troffen bij Sportspecialist Sunnycamp is niet zo bijzonder. Hans is met al zijn vrijwillige sportactiviteiten vaste klant op de Slotlaan 177. Hans kreeg bij zijn nieuwe trainingspak met opdruk een prachtige gele Tour de France bidon cadeau.
Tour de France aanbieding

Sportspecialist Sunnycamp

Slotlaan 177-179
3701 GD Zeist

Tel. 030-6916737
fax: 030-6920969
info@sunnycamp.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More