Search
Close this search box.

Jeugdviswedstrijd zaterdag 27 juni 2015 in de Slotvijver

Aanstaande Zaterdag 27/6 is er weer jeugdviswedstrijd voor de Zeister jeugd (dus ook niet-leden van de ZHV) zal er ook dit jaar weer een wedstrijd worden georganiseerd. In 3 groepen (t/m/ 14 jaar) zal (indien de omstandigheden het toelaten) deze wedstrijd, zoals gebruikelijk, weer in de Zeister Slotvijver gevist worden.De prijsuitreiking en de traktaties aan de waterkant maken deze sportieve visdag altijd weer geslaagd

De viswedstrijd wordt georganiseerd Zeister Hengelaars Vereniging

Wie vangt deze karper? In de winter zijn ze uitgezet door de Zeister Hengelaars Vereniging.
Wie vangt deze karper? In de winter zijn ze uitgezet door de Zeister Hengelaars Vereniging.

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More