Search
Close this search box.

Jeugdviswedstrijd zaterdag 27 juni 2015 in de Slotvijver

Aanstaande Zaterdag 27/6 is er weer jeugdviswedstrijd voor de Zeister jeugd (dus ook niet-leden van de ZHV) zal er ook dit jaar weer een wedstrijd worden georganiseerd. In 3 groepen (t/m/ 14 jaar) zal (indien de omstandigheden het toelaten) deze wedstrijd, zoals gebruikelijk, weer in de Zeister Slotvijver gevist worden.De prijsuitreiking en de traktaties aan de waterkant maken deze sportieve visdag altijd weer geslaagd

De viswedstrijd wordt georganiseerd Zeister Hengelaars Vereniging

Wie vangt deze karper? In de winter zijn ze uitgezet door de Zeister Hengelaars Vereniging.
Wie vangt deze karper? In de winter zijn ze uitgezet door de Zeister Hengelaars Vereniging.

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More