Search
Close this search box.

DJ-ing @ Town Hall Party

Afgelopen vrijdag was de eerste  Town Hall DJ Party in het gemeentehuis. De  Town Hall DJ Party is samenwerking tussen muziekschool (DJ school) Zeist en de gemeente Zeist. Hoofd-act was DJ Basticq, een van de sterren van de DJ School van de Zeister Muziekschool. Hij toonde ook een door hemzelf gemaakt film zien. Line-up: was onder andere  DJ Mike Rock, DJ BastiQ, dansgroepen Basement Crew en Boogie Boyz, zangeres Estelle, en nog veel meer!

Het is voor het eerst in Nederland dat een dance party gehouden wordt in de hal van het gemeentehuis. Entree was  gratis…. Helaas was het niet gelukt om  200 kinderen naar het gemeentehuis te trekken.  Het idee was uitstekend om op deze manier jonge inwoners van Zeist zich meer thuis te laten voelen in het gemeentehuis.  Dat lukt alleen niet zonder doelgerichte promotie.

DJ School Zeister Muziekschool

OOZ__150619_4409_Zeist_Mel_Boas

Zeister Muziekschool
Markt 3 3701 JZ Zeist
030 6913944
info@zeistermuziekschool.nl

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More