Vollenhove vraagt zich af waarom Geutjes gesloten is?

In verschillende groepen op Facebook vraagt iedereen zich af waarom de tabakshandel Geutjes opeens gesloten is. Er werd vooral gespeculeerd over ziekte of de hoofdprijs in een van de vele loterijen, die tabakszaak verkocht. Gelukkig en helaas is van geen van beide spraken. Het gerucht gaat dat, de sluiting op stel en sprong van de tabakszaak naast de ingang van het winkelcentrum komt voort uit een conflict met de vastgoed beheerder Lisman & Lisman. Het lukt echter niet om dit bevestigd te krijgen.

Inmiddels is ook de Pinautomaat in de pui van het band  dichtgespijkerd. Hierdoor is het  niet meer mogelijk om te pinnen buiten de openingstijden van de JUMBO. Voor het winkelcentrum Vollenhove betekent het de volgende aderlating. Inmiddels staat na sluiting van de Blokker en nu Geutjes ten minste de helft van de winkelruimte leeg.

OOZ__150628_8997_Zeist_Mel_BoasDe bloemist van Zutphen heeft ook zijn deuren gesloten.  Naar eigen zeggen van de eigenaar is dit alleen voor vakantie en verbouwing. In de tweede helft  van de zomer gaat de winkel gewoon weer open. Het wordt weer een vrijstaande kiosk.

De inmiddels 72 jarige Gerard Geutjes had zich vast een ander afscheid voorgesteld van zijn trouwe klanten.  Wij wensen dat de familie Geutjes nog lang mag genieten en van ongestoord pensioen. Wij bedanken hem voor alle krantjes, strippenkaarten, kraskaarten, loten, sigaretten tijdschriften, boeken, postzegels en zijn korte praatjes.

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

 • Bianca Jantz
  30 juni 2015 op 20:53

  Jeetje……en de leegstand gaat maar door…….

 • Amber Willow Florena
  30 juni 2015 op 20:53

  Blokker op de Clomp is ook al weg…Gelukkig gaan ze binnenkort t centrum aanpakken, dan houden we tenminste nog iets van winkels over….

 • Sandra Portasse
  30 juni 2015 op 20:53

  Miss Etam in het centrum ook weg 😢

 • Nikki Petersen
  30 juni 2015 op 21:53

  Denies Petersen

 • Suzanne Unck
  30 juni 2015 op 21:53

  Toen ik 10 jaar geleden in de Pedagogenbuurt kwam wonen, was er een apotheek, blokker, slager, bakker, Geutjes… Er stond niets leeg.

 • Marijke Appelman
  30 juni 2015 op 21:53

  En pinnen bij de Jumbo is eigenlijk ook niet mogelijk, dat pinapparaat is constant defect.

 • Pansy van Ijzendoorn
  30 juni 2015 op 21:53

  Blokker de Clomp is er nog gewoon?

  • Pim de Koster
   2 juli 2015 op 14:07

   Die is momenteel bezig met de leegverkoop en gaat ook sluiten.

 • Marijke Appelman
  30 juni 2015 op 21:53

  Wat jammer dat deze zaak ook al dicht is, we gaan hem missen.

 • Esko Diveworld
  30 juni 2015 op 22:53

  Gelukkig is ESKO Diveworld er gewoon nog. Zelfs na 40 jaar gaan wij nog door op de Voorheuvel 64. Actief als nooit tevoren. Check onze nieuwe website op http://www.eskodiveworld.com

 • Natasja Gaasbeek-Muijlwijk
  30 juni 2015 op 22:53

  Prenetal gaat weg… blijft geen winkel meer over…

 • Ronald Van de Brug
  30 juni 2015 op 22:53

  Ja, vastgoedeigenaren weten weten wel hoe ze met hun huurders om moeten gaan. Ik spreek uit ervaring als oud ondernemer in het centrum van Zeist, je kunt beter met de gemeente een conflict hebben dan met een vastgoedeigenaar met zijn maffia praktijken.

 • Henny van Schothorst
  30 juni 2015 op 23:54

  jammer. in een half jaar tijd. zijn er wat winkeks weg hier in vollehoven.

 • Mark van Helmondt
  1 juli 2015 op 02:53

  Ghost town zeist!!

 • Mumin Muslimović
  1 juli 2015 op 11:54

  Jaaa door liesman 😉 ze wouden meer huur hebben die man van het postkantoor heeft er 43 jaar gestaan. En de apotheek ze zouden er een bakker slager etc etc maken zodra de apotheek wegging nou hij staat nog steeds leeg

 • Elsje Amman
  1 juli 2015 op 17:53

  Wat jammer zeg.

 • Pim de Koster
  2 juli 2015 op 14:05

  Het verhaal dat hier staat over het conflict tussen Geutjes en Lisman & Lisman klopt. Lisman & Lisman staat al jaren bekend als een waardeloze huurbaas. Dus de leegstand in Vollenhove is wat dat betreft verklaarbaar.

  De bloemist van Zutphen is wel degelijk definitief gesloten. Er hangt een bordje dat er vanaf vrijdag een nieuwe bloemist in komt. De heer van Zutphen is dus met pensioen. En dat is hem gegund! Maar het verhaal dat hij gaat verbouwen e.d. klopt niet, de nieuwe bloemist mogelijk wel.

 • Scholte
  4 juli 2015 op 23:58

  Zeist was niks…..is niks…en zal nooit gezellig worden…woon er al 12 jaar en vind het nog steeds vreselijk in Zeist…saai…het heeft geen sfeer……..

  • Scholte
   9 juli 2015 op 05:42

   Het is gewoon de schuld van Lisman en Lisman…dat we in Vollenhove nergens kunnen pinnen…..zo is het wel…….