Search
Close this search box.

Vollenhove vraagt zich af waarom Geutjes gesloten is?

In verschillende groepen op Facebook vraagt iedereen zich af waarom de tabakshandel Geutjes opeens gesloten is. Er werd vooral gespeculeerd over ziekte of de hoofdprijs in een van de vele loterijen, die tabakszaak verkocht. Gelukkig en helaas is van geen van beide spraken. Het gerucht gaat dat, de sluiting op stel en sprong van de tabakszaak naast de ingang van het winkelcentrum komt voort uit een conflict met de vastgoed beheerder Lisman & Lisman. Het lukt echter niet om dit bevestigd te krijgen.

Inmiddels is ook de Pinautomaat in de pui van het band  dichtgespijkerd. Hierdoor is het  niet meer mogelijk om te pinnen buiten de openingstijden van de JUMBO. Voor het winkelcentrum Vollenhove betekent het de volgende aderlating. Inmiddels staat na sluiting van de Blokker en nu Geutjes ten minste de helft van de winkelruimte leeg.

OOZ__150628_8997_Zeist_Mel_BoasDe bloemist van Zutphen heeft ook zijn deuren gesloten.  Naar eigen zeggen van de eigenaar is dit alleen voor vakantie en verbouwing. In de tweede helft  van de zomer gaat de winkel gewoon weer open. Het wordt weer een vrijstaande kiosk.

De inmiddels 72 jarige Gerard Geutjes had zich vast een ander afscheid voorgesteld van zijn trouwe klanten.  Wij wensen dat de familie Geutjes nog lang mag genieten en van ongestoord pensioen. Wij bedanken hem voor alle krantjes, strippenkaarten, kraskaarten, loten, sigaretten tijdschriften, boeken, postzegels en zijn korte praatjes.

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More