Search
Close this search box.

Grand Depart Pasta Bolognaise bij het Pastalokaal op de Slotlaan

Het Pasta lokaal heeft tijdens de start van de Tour de France een gele loper uitgerold over het terras. Speciaal voor wielrenners brengen zij deze dagen ook een XXL hoeveelheid pasta bolognaise. Met een biertje erbij het ideale herstel van een mooie etappe.

Jeanette van pastalokaal denkt niet alleen aan hongerige wielrenners. Voor gasten, die tijdens deze gele hittegolf lekker koel willen eten,  staat binnen de airconditioning op 10. Kom dus genieten om het zonnigste  terras van Zeist van een XXL Pasta. Even terug koelen kan ook in deze warme dagen.

Boven de 30 graden staat de airco aan bij het pasta lokaal
Boven de 30 graden staat de airco aan bij het pasta lokaal

 

Pastalokaal spaghetti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slotlaan 274 3701GW Zeist
tel: 0306338932
Email: info@hetbroodlokaal.nl

Openingstijden:
Elke dag vanaf 11 uur voor koffie lunch borrel en diner.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More