Search
Close this search box.

Het ken wel!  XXXL CARS in de wasstraat van Kwikstraat Carwash XXXL

Hier het bewijs XXXL cars passen in de wasstraat van Kwikstraat Carwash XXXL. Het blijft altijd even spannend  of het goed gaat volgens eigenaar Davy  “Nu weten we het zeker ook onze gewone wasstraat is geschikt voor  hele grote personen auto’s, een paar weken geleden hadden we zelfs een Hummer, dat ging probleemloos. Is je auto nog groter is bijvoorbeeld een bestelbus of Camper, daarvoor kan je terecht in onze rollover wasstraat.

Voor al uw cars van XXS tot XXXL kunt u terecht bij Kwikstraat Carwash XXXL

Om het begin van de lente te vieren heeft  Kwikstraat Carwash XXXL een speciale aanbieding. Vermeld fotoblog OogOpZeist.nl en vraag naar de aanbieding.

even passen
even passen
Het ken wel!  XXXL CARS in de wasstraat van Kwikstraat Carwash XXXL
Het ken wel!  XXXL CARS in de wasstraat van Kwikstraat Carwash XXXL

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More