Search
Close this search box.

Het ken wel!  XXXL CARS in de wasstraat van Kwikstraat Carwash XXXL

Hier het bewijs XXXL cars passen in de wasstraat van Kwikstraat Carwash XXXL. Het blijft altijd even spannend  of het goed gaat volgens eigenaar Davy  “Nu weten we het zeker ook onze gewone wasstraat is geschikt voor  hele grote personen auto’s, een paar weken geleden hadden we zelfs een Hummer, dat ging probleemloos. Is je auto nog groter is bijvoorbeeld een bestelbus of Camper, daarvoor kan je terecht in onze rollover wasstraat.

Voor al uw cars van XXS tot XXXL kunt u terecht bij Kwikstraat Carwash XXXL

Om het begin van de lente te vieren heeft  Kwikstraat Carwash XXXL een speciale aanbieding. Vermeld fotoblog OogOpZeist.nl en vraag naar de aanbieding.

even passen
even passen
Het ken wel!  XXXL CARS in de wasstraat van Kwikstraat Carwash XXXL
Het ken wel!  XXXL CARS in de wasstraat van Kwikstraat Carwash XXXL

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More