Hittegolf in Zeist: Sounds of the City afgelast (Proms concert in FIGI gaat wel door)

De directie van de Zeister Muziekschool heeft vanwege de hittegolf besloten alle optredens van Sounds of the City aanstaande zaterdag 4 juli te annuleren. Het proms concert in Hotel Theater Figi gaat wel gewoon door.

4-7 | Promsconcert van de Zeister Muziekschool

Weet u het nog? Een kleine 1000 mensen bijeen op de Markt in Zeist tijdens het Promsconcert ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de Zeister Muziekschool?
Vanwege het grote succes én op verzoek van deelnemers van vorig seizoen organiseren we ook dit jaar een groots en feestelijk Promsconcert. Ditmaal vindt het plaats op het hoofdpodium van Theater Figi Zeist op zaterdag 4 juli a.s. aanvang 20.00 uur, entrée €5,-

Direct toegangskaarten bestellen: klik hier

Proms concert 2015 klein

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: