Search
Close this search box.

Hittegolf in Zeist: Sounds of the City afgelast (Proms concert in FIGI gaat wel door)

De directie van de Zeister Muziekschool heeft vanwege de hittegolf besloten alle optredens van Sounds of the City aanstaande zaterdag 4 juli te annuleren. Het proms concert in Hotel Theater Figi gaat wel gewoon door.

4-7 | Promsconcert van de Zeister Muziekschool

Weet u het nog? Een kleine 1000 mensen bijeen op de Markt in Zeist tijdens het Promsconcert ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de Zeister Muziekschool?
Vanwege het grote succes én op verzoek van deelnemers van vorig seizoen organiseren we ook dit jaar een groots en feestelijk Promsconcert. Ditmaal vindt het plaats op het hoofdpodium van Theater Figi Zeist op zaterdag 4 juli a.s. aanvang 20.00 uur, entrée €5,-

Direct toegangskaarten bestellen: klik hier

Proms concert 2015 klein

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More