Search
Close this search box.

Open gemeentehuis: Japanse theeceremonie in trouwzaal

Er waren een hoop bijzondere klederdrachten te zien in de publiekshal van het gemeentehuis zaterdag 27 juni. Zeisternaren van heinde en ver hadden hun beste pak aangetrokken en lieten zich van hun beste kant bekijken.  Bezoekers konden onder andere deelnemen aan een Japanse theeceremonie in trouwzaal,  Uitleg krijgen over joodse gebruike, of luisteren naar Surinaamse kinderliedjes. Het was een kleurrijk spektakel in het gemeentehuis.

De middag werd  georganiseerd door de Werkgroep Volkscultuur & Immaterieel Erfgoed van CultuurZeist.

OOZ_150627_8528 OOZ_150627_8518 OOZ_150627_8496 OOZ_150627_8468 OOZ_150627_3873 OOZ_150627_8481 OOZ_150627_8456

 

www.cultuurzeist.nl/evenementen/volkscultuur/

facebook: Volkscultuur Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More