Search
Close this search box.

Tour de Lunch Picknick tasje van Bakker Neplenbroek (Gele loper aanbieding)

Wat neem jij mee naar le Grand Depart achter op je fiets? Het gele Tour de Lunch/Picknick tasje van bakker Neplenbroek. Ideaal om mee te nemen als u deze zomer wat leuks gaat doen. Lekkere dikke sandwich met ham of kaas. en krentenbolletje, een roomboter kleine gevulde koek en een flesje verse fruitdrank.

Op de Meester Klerkstraat kan je ook goed in Franse sferen wanen op het terras van bakker Neplenbroek.  Het is  lekker genieten van een Frans ontbijtje met een cafe, een croissants en een krantje met Tour de France nieuws. Daarnaast heeft Bakker Neplenbroek.nl nog een aantal leuke zomerse aanbiedingen.

OOZ__150701_0238_Zeist_Mel_Boas Neplenbroek

bakker Neplenbroek

Belcour (Zeist)
Meester de klerkstraat 11-13
3701 DL Zeist
Tel: (030) 691 32 80      Fax: (030) 692 29 58
@-mail: belcour@neplenbroek.nl
Maandag t/m vrijdag:                 8:00 tot 17:30
Zaterdag :                                        8:00 tot 17.30

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More