#TdF offer: Oakley zonnebril op sterkte @Rodermond

Het heeft storm gelopen met de aanbieding van Oakley zonnebrillen op sterkte bij Rodermond. Niet alleen racefiets specialist Michael Nagel van het Rijwielpaleis rijdt deze zomer rond met zo’n speciale Oakley zonnebril. Het lijkt wel of heel wielerminnend Zeist er dit jaar extra snel uit wil zien.  Lude en Jörgen Rodermond adviseren juist bij snelheidsporten als wielrennen een zonnebril op sterkte. De sportieve wraparound zonnebrillen van OAKLEY zijn daar uitermate geschikt voor. Natuurlijk hebben al onze brillen een goede UV-filter. Al onze brillen zijn geclassificeerd als UV-beschermend.

Wielerfanaat en Trek fan Micheal Nagel is in ieder geval erg blij met zijn  Oakley Jawbreaker  zonnebril, Net op tijd voor de Grand Départ ! Past mooi bij de nieuwe RPZ wielerkleding!

De Rodermond de speciale aanbieding voor een Oakley Zonnebril op sterkte (€75 reductie). De oplettende kijker van dit bericht kan op de deur lezen dat ze ook nog een opruiming op zonnebrillen hebben. Meer informatie in de winkel aan de Voorheuvel naast het Rijwielpaleis. Lude en Jörgen adviseren om zorg te besteden  aan het uitkiezen van de bril, want tegenwoordig zijn brillen eerder decoratief dan functioneel.

Lude Rodermond klaar voor de volgende etappe

Lude Rodermond klaar voor de volgende etappe

De Oakley Tour de France aanbieding

De Oakley Tour de France aanbieding

Rodermond Optiek

voorheuvel 66
3701 jg   zeist
030 – 69 70 446

openingstijden 
wo t/m vr 9:30 17:30 u
za 9:30 17:00 u

Voor Jou Uitgezocht

  • Willemijn Albers
    7 juli 2015 op 16:54

    Peter!