Search
Close this search box.

Dineren op ieder niveau in Hotel Oud London

De Tour de France in Utrecht leverde ook in Zeist bijzondere plaatjes op. Zo had de sponsor van één van de drie Tourploegen, die in Oud London verbleef een bijzondere diner lokatie meegenomen. Het Team Bora dineerde met zijn gasten op hoog niveau boven de boomtoppen van Oud London. Ze hadden hiervoor speciaal een kraan neergezet waarmee de chef en zijn gasten omhoog werden gehesen.

OOZ__150702_1061_Zeist_Mel_Boas
Zwevende keuken van Bora Cooking Systems bij Hotel Oud London

Gele-loper-flyer---Oud-London

 

Nu de Tour gedaan is voor de provincie Utrecht en iedereen weer met beide benen op de grond staat is iedereen van harte welkom in Oud London  om te komen dineren op ieder niveau. Speciaal voor de Tour de France hebben Oud London en zusterbedrijf de Hermitage – Café de Paris een bijzonder menu. Nu wel gewoon op het terras met beide benen op de grond.

OOZ__150702_1041_Zeist_Mel_Boas
Nu weer gewoon dineren met beide benen op de grond bij Oud London

Gele-loper-flyer---HermitageHotel Oud London

Adres
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Voor contact met Oud London kijk op de Contactpagina.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More