Dineren op ieder niveau in Hotel Oud London

De Tour de France in Utrecht leverde ook in Zeist bijzondere plaatjes op. Zo had de sponsor van één van de drie Tourploegen, die in Oud London verbleef een bijzondere diner lokatie meegenomen. Het Team Bora dineerde met zijn gasten op hoog niveau boven de boomtoppen van Oud London. Ze hadden hiervoor speciaal een kraan neergezet waarmee de chef en zijn gasten omhoog werden gehesen.

OOZ__150702_1061_Zeist_Mel_Boas

Zwevende keuken van Bora Cooking Systems bij Hotel Oud London

Gele-loper-flyer---Oud-London

 

Nu de Tour gedaan is voor de provincie Utrecht en iedereen weer met beide benen op de grond staat is iedereen van harte welkom in Oud London  om te komen dineren op ieder niveau. Speciaal voor de Tour de France hebben Oud London en zusterbedrijf de Hermitage – Café de Paris een bijzonder menu. Nu wel gewoon op het terras met beide benen op de grond.

OOZ__150702_1041_Zeist_Mel_Boas

Nu weer gewoon dineren met beide benen op de grond bij Oud London

Gele-loper-flyer---HermitageHotel Oud London

Adres
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Voor contact met Oud London kijk op de Contactpagina.

 

Voor Jou Uitgezocht