Search
Close this search box.

Wendy en Tygo hebben een date in het Zeisterbos.

Wendy uit Almere en Tygo een asielhond, die al ruim een jaar in het dierenasiel in Zeist zitten hadden vrijdagmiddag een eerste date in het Zeisterbos onder het toeziend oog van een medewerkster van het Zeister Dierenasiel. Tygo is een door een scheiding, verwaarloosde en mishandelde jachthond. Door zijn ervaring heeft Tygo het wat moeilijk met mannen en moet ook in het bos altijd aan de lijn. De eerste ontmoeting tussen Wendy en Tygo is nog wat onwennig maar als snel erg hartelijk. Kim van het dierenasiel kon het altijd goed vinden met Tygo. De medewerkers van het dierentehuis Zeist zullen Tygo zeker gaan missen al gunnen ze hem natuurlijk echt een fijn nieuw thuis.

 Kim van het dierenasiel kon het altijd goed vinden met Tygo
Kim van het dierenasiel kon het altijd goed vinden met Tygo
Dieren van het Dierenasiel Zeist
Dieren van het Dierenasiel Zeist
Dieren van het Dierenasiel Zeist
Een relatie moet altijd een beetje tijd krijgen om te groeien

Je kan altijd zelf een dier uit het asiel adopteren. Kijk hier voor informatie over het adopteren van een asiel dier. In Zeist helpen ze u graag met het kiezen van een hond of kat.

Dierentehuis Zeist en omgeving
Woudenbergseweg 29.
3711 AA Austerlitz
Telefoon: 0343-49 12 31 (alleen tijdens de openingstijden van het asiel!)
Fax: 084-71 72 52 3
E-mail: dierentehuiszeist@gmail.com

Openingstijden zijn:

Asiel Pension (brengen / halen)
maandag t/m vrijdag 13.00 – 16.30 8.30 – 9.00
13.00 – 16.30
zaterdag 13.00 – 16.00 8.30 – 9.00
13.00 – 16.00
Zon- en feestdagen Gesloten 10.00 – 10.30
15.00 – 15.30

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More