Search
Close this search box.

Dutchesse heeft betere tijden gekend. Wie kent zijn baasje?

Duchesse  is op 24 juli zwaar verwaarloosd en uitgehongerd gevonden op de Oranje Nassaulaan in Zeist. De vinders hebben haar naar het Dierenasiel aan de Woudenbergseweg 29 gebracht. Daar is Dutchesse liefderijk opgevangen door Kim en de andere medewerkers van het dierentehuis. “Heel langzaam gaan we haar weer laten opknapppen” Zegt Kim, die alle katten, die binnenkomen Disney namen geeft. Zo ook Dutchesse een prachtpoes uit Kerckebosch in Zeist. Dutchesse heeft een goed huis gehad. Ze is zeker al meerdere maanden van huis.

Wie kent de baasjes van Dutchesse? Zodat het Dierenasiel weer een dier kan terugbrengen naar zijn eigen huis. Ook een kat of hond kwijt, doe eens navraag bij het asiel.

Dutchesse is een prachtpoes. Volgens medewerker Kim. Dieren van het Dierenasiel Zeist
Dutchesse is een prachtpoes. Volgens medewerker Kim. Dieren van het Dierenasiel Zeist
Wie kent Dutchesse?
Wie kent Dutchesse?

 

Je kan altijd zelf een dier uit het asiel adopteren. Kijk hier voor informatie over het adopteren van een asiel dier. In Zeist helpen ze u graag met het kiezen van een hond of kat.

Dierentehuis Zeist en omgeving
Woudenbergseweg 29.
3711 AA Austerlitz
Telefoon: 0343-49 12 31 (alleen tijdens de openingstijden van het asiel!)
Fax: 084-71 72 52 3
E-mail: dierentehuiszeist@gmail.com

Openingstijden zijn:

Asiel Pension (brengen / halen)
maandag t/m vrijdag 13.00 – 16.30 8.30 – 9.00
13.00 – 16.30
zaterdag 13.00 – 16.00 8.30 – 9.00
13.00 – 16.00
Zon- en feestdagen Gesloten 10.00 – 10.30
15.00 – 15.30

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More