Search
Close this search box.

1×25 Ernst Jansz bijt de spits af in het Beauforthuis

Met een zeer autobiografisch optreden beet Ernst Jansz de spits af in de 25×25 concerten reeks van jubileumjaar van het Beauforthuis in Austerlitz. De concertgangers werden meegenomen op een persoonlijke trip in woord en muziek van Ernst Jansz. Bijzonder dat een musicus ook zijn baby foto’s toont in een optreden. Dit eerste concert was al genieten. Alle concerten in de reeks 25×25 zijn een cadeau van de artiesten aan het jubilerende Beauforthuis.

Ernst Jansz speelt in het Beauforthuis
Ernst Jansz speelt in het Beauforthuis
OOZ_150724_M8B_6913
Ernst toen en nu
OOZ_150724_M8B_6851
Ernst Janzs leest voor

25 jaar Beauforthuis

Het is haast niet te geloven: het Beauforthuis bestaat 25 jaar. We vieren dit met een jaar vol festiviteiten. Daarnaast heeft het speciaal opgerichte Comité Lang Leve het Beauforthuis dit jubileum aangegrepen om acties te starten die het Beauforthuis ook de komende 25 jaar een thuishaven voor artiesten en publiek laat zijn. Zo is bijvoorbeeld Youp van ’t Hek bereid gevonden om te komen optreden voor schenkers. Lees er hieronder alles over.

JUBILEUMFESTIVITEITEN

25X25 JUBILEUMCONCERTEN
Zowel een jubileumactiviteit als een jubileumgeschenk. Voor veel artiesten was het Beauforthuis de afgelopen 25 jaar een inspirerende thuishaven. Zo’n plek gunnen zij ook de nieuwe lichting podiumkunstenaars, maar dan moet er veel aan het pand worden gerenoveerd en vernieuwd. Daarom komen 25 artiesten en bands dit jaar voor niks optreden, w.o. Ernst Jansz, Manja Smits, Carel Kraayenhof, Eric Vaarzon Morel, Flairck, Jan Akkerman

Geef een kleiner bedrag kado

Vind je het belangrijk dat wij de komende 25 jaar vooruit kunnen, om zo ook de nieuwe generatie artiesten een fijn podium te bieden? Je kunt ons een extra duwtje in de rug geven met een zelf gekozen donatie. Klik hier voor meer info.

Beauforthuis • Woudenbergseweg 70 • 3711 AB Austerlitz (bij Zeist) • tel. 0343 – 49 18 58 • info@beauforthuis.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More