Search
Close this search box.

Cafe Guust presents: Cafe Guust’s Foute Party XXL

Café Guust presents: Cafe Guust’s Foute Party XXL Met live muziek met feestzanger Marco Kraats & Dj mike Lekker swingen feesten en beesten op de foutste hits Dat kan zaterdag 1 augustus van 22:00 tot 03:00 ook hebben wij in samenwerking met Trojka Nederland diverse weggeef gadgets geregeld voor jou! Deze avond ook lekker foute shotjes voor maar 1€

Laat op de feestboek pagina van het evenement weten dat je erbij bent.  Toegang: Gratis

11128877_919015778145082_1521361367_n

Café Guust
Steynlaan 23
Zeist

Goede en foute feestje bij Café Guust
Goede en foute feestje bij Café Guust

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More