Meld je evenement aan voor Burendag 2015 en ontvang tot 450 euro van het Oranjefonds !

Meld je evenement aan voor Burendag 2015 en ontvang tot 450 euro van het Oranjefonds !

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 26 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Natuurlijk ook in Zeist !10 jaar Burendag

2015 is een bijzonder jaar. Burendag bestaat namelijk 10 jaar en dat mag gevierd worden! Wat ooit begon als een dag waarop 500 buurten meededen, is uitgegroeid tot een landelijk fenomeen. Inmiddels vieren ieder jaar bijna 1 miljoen mensen Burendag. Dit is jouw moment om samen met de buurt een mooi jubileumfeest op te zetten.

Ontmoeting
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Straatfeest 2014 op de dalweg

Straatfeest 2014 op de dalweg

Straatfeest 2014 op de dalweg

Straatfeest 2014 op de dalweg

Douwe Egberts
Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het mogelijk als buurt een aanvraag tot € 450,= in te dienen bij het Oranje Fonds om jullie Burendagplan te kunnen uitvoeren. Dit jaar is het mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je Burendag op 25, 26 of 27 september viert.

Kijk voor de voorwaarden en het aanmelden van je activiteit op www.burendag.nl
Ben je ook betrokken bij onze samenleving? Wil je zelf een steentje bijdragen? Word dan Vriend van het Oranje Fonds! Dat kan al vanaf € 2,- per maand.

Wat doet Zeist op burendag

Wat doet Zeist op burendag?

Wat doe jij op Burendag in Zeist ? Laat het OogOpZeist.nl weten en wij komen lang op 26 september voor een foto.

Blijf op de hoogte
Volg OogOpZeist op Facebook en Twitter voor iedere dag nieuwe foto’s, de leukste uittips en laatste weetjes.

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: