Search
Close this search box.

Aardbeien van Mirthe

Mirthe heeft aardbeien van fruitbedrijf Westeneng in de aanbieding op de Tolakkerlaan op de weg tussen Zeist, Bunnik en de Uithof. De aardbeien en frambozen komen zo vers van het land. Binnenkort is er weer een week dat je zelf aardbeien mag plukken voor €2,–

Volg de Facebook pagina’s van Fruitbedrijf Westeneng en de Voedselbank Zeist voor nieuwe data

Aardbeien ieder dag vers in de zomer bij  Fruitbedrijf Westeneng in Bunnik
Aardbeien ieder dag vers in de zomer bij
Fruitbedrijf Westeneng in Bunnik
Aardbeien ieder dag vers in de zomer bij  Fruitbedrijf Westeneng in Bunnik
Aardbeien ieder dag vers in de zomer bij
Fruitbedrijf Westeneng in Bunnik

 

Adres

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More