Dapur Cinta Warun op wielen.

Dapur Cinta heeft sinds een paar maanden gezinsuitbreiding. Inmiddels rijden Edison en zijn vrouw Susana rond in Zeist met 2 keuken bakfietsen. Zodat iedereen in Zeist de authentiek Indonesch keuken kan proeven langs de weg. Zo staan zij iedere zaterdag op de markt.

Onder de naam Dapur Cinta verkopen zij authentieke gerechten van de javaanse en sumatraanse keuken. Edison en zijn vrouw Susana maken alles zelf in hun eigen keuken. Hun gezamenlijke liefde is de liefde voor de keuken. De betekenis van Dapur Cinta.

meer weten van Dapur Cinta  0615342022

OOZ__150530_7547_Zeist_Mel_Boas

Voor Jou Uitgezocht

  • Cor Heemsbergen
    7 augustus 2015 op 04:53

    Bij een ondernemer met zo’n vormeloos lelijk zelfgemaakt het-mag-niks-kosten-logo, zou ik nooit boodschappen doen.