Search
Close this search box.

Dapur Cinta Warun op wielen.

Dapur Cinta heeft sinds een paar maanden gezinsuitbreiding. Inmiddels rijden Edison en zijn vrouw Susana rond in Zeist met 2 keuken bakfietsen. Zodat iedereen in Zeist de authentiek Indonesch keuken kan proeven langs de weg. Zo staan zij iedere zaterdag op de markt.

Onder de naam Dapur Cinta verkopen zij authentieke gerechten van de javaanse en sumatraanse keuken. Edison en zijn vrouw Susana maken alles zelf in hun eigen keuken. Hun gezamenlijke liefde is de liefde voor de keuken. De betekenis van Dapur Cinta.

meer weten van Dapur Cinta  0615342022

OOZ__150530_7547_Zeist_Mel_Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More