Search
Close this search box.

Vakantie OogOpZeist voorbij

De vakantie is voor Oog Op Zeist en fotograaf Mel Boas weer voorbij. De afgelopen 24 dagen waren wij druk met vakantie houden in de Verenigde Staten. Vanaf vandaag gaat OogOpZeist weer van start met het dagelijks plaatsen van verrassende items met foto’s over Zeist. Hiermee brengen wij Zeist op een bijzondere manier in beeld

Franfort Lake Michigan2

Heeft u een tip voor een item op OogopZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging. Heeft u iets te vieren een geboorte, huwelijk of jubileum? Zolang het in Zeist is, laat het weten! Geef het door via OogOpZeist/Contact

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More