Search
Close this search box.

Onfortuinlijk geraakt door een hockeybal tijdens Jan Voskens Toernooi.

Tijdens een van de laatste wedstrijden van het Jan Voskens Veteranen toernooi op HC Phoenix in Zeist, werd een van de spelers van het veteranen team van Fletiomare uit de Meern onfortuinlijk geraakt door een terugkomende hoge bal van de keeper van Phoenix Veteranen C.

Door de bal in het gezicht raakte, de speler buitenwesten. Omdat hierbij mogelijk hersenletsel kan zijn veroorzaakt werd de ambulance en de trauma helikopter opgeroepen. De traumahelikopter landde op het hoofdveld van Phoenix.

Ongeluk op het hockeyveld Phoenix
Ongeluk op het hockeyveld Phoenix
Ongeluk op het hockeyveld Phoenix
Ongeluk op het hockeyveld Phoenix

Het traumateam bestaande uit de bestuurder en meerijder van twee ambulances en de trauma arts van de Lifeliner stabiliseerde de man ter plaatse, zodat hij vervoerd kon worden. Bij het vertrek per ambulance was de ongelukkige speler bij bewustzijn en in gesprek met de arts van de trauma helikopter.

Inmiddels hebben de organisatoren van het Phoenix toernooi  van Fletiomare vernomen dat de speler, weliswaar met een hersenschudding, nog op zondagavond  naar huis mag.

Ongeluk op het hockeyveld Phoenix
Ongeluk op het hockeyveld Phoenix

Het Jan Voskens toernooi is de opening van het nieuwe hockey seizoen op Phoenix.
Sportiviteit, gezelligheid en een goede catering staan altijd voorop bij dit toernooi,

Het toernooi is vernoemd naar wijlen Jan Voskens, erelid en een van de oud-voorzitters van Phoenix. Het toernooi doet vooral de mythe van de Phoenix vogel eer aan.
Zowel de vereniging als het toernooi zelf heeft Jan Voskens na een aantal magere jaren weer uit de as laten herrijzen. Zowel Phoenix als hockeyclub in Zeist en het Jan Voskens toernooi bloeien weer volop in het seizoen 2015/2016.

Beeld verslag van het Jan Voskens Toernooi volgt binnenkort

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More