Search
Close this search box.

Kinderwijkfeest Vollenhove voor kinderen uit de buurt (fotoserie)

Kinderen uit de buurt genoten met volle teugen tijdens het kinder wijkfeest Vollenhove. De weggeefwinkel had met beperkte middelen het schoolplein  aan de Laan van Vollenhove omgebouwd tot feest terrein waar kinderen en konden genieten van oud Hollandse spelletjes zoals zaklopen. 

Jantje Paasman en zijn team van vrijwillers van de weggeefwinkel hadden voor deze gelegenheid waren enkele delen  stands ingericht met spullen uit de weggeefwinkel. De hele middag was het een gezellige drukte op het plein.

Tijdens het wijkfeest werd ook een rondrit in een Porsche verloot onder de mensen, die verpakkingen huishoud pompjes inleverden.

OOZ__150822_7523_Zeist_Mel_Boas
gezellig druk op het schoolplein
OOZ__150822_7529_Zeist_Mel_Boas
Kegelen op een kleedje
OOZ__150822_7533_Zeist_Mel_Boas
Voor een keer stond de kleding van de weggeef winkel buiten.
OOZ__150822_7605_Zeist_Mel_Boas
Jong geleerd (schaken met bijzondere regels)
OOZ__150822_7549_Zeist_Mel_Boas
De limo koe
OOZ__150822_1991_Zeist_Mel_Boas
zaklopen
suikerspin
suikerspin

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More