Search
Close this search box.

Veilig Verkeer Nederland: “De scholen zijn weer begonnen”

U kent ze vast wel: de spandoeken langs de weg met “De scholen zijn weer begonnen”. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die na de zomervakantie weer naar school toe gaan. In Zeist zijn de (meeste) scholen vandaag, maandag 24 augustus, weer van start gegaan!

Aan het begin van het schooljaar zijn kinderen vol van vakantieverhalen en van de spanning van een nieuw schooljaar. Veel kinderen lopen en fietsen een nieuwe route naar school. Door het veranderende weer met meer regenbuien worden de wegen vaak snel glad.

Met deze actie maakt Veilig Verkeer Nederland u extra alert op scholieren in het verkeer. Want hoe beter iedereen rekening houdt met elkaar, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid.

De scholen zijn weer begonnen bannner over de UTRECHTSEWEG, Een campagne van Veilig Verkeer Nederland
De scholen zijn weer begonnen bannner over de UTRECHTSEWEG, Een campagne van Veilig Verkeer Nederland

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More