Secret Operation 610 te zien bij EMBEDDED ART op de Vliegbasis Soesterberg (Met gratis leenfiets)

Hangaar met kinderactiviteiten op ParkVBS

Een prachtig weekend om nog even van de zomer te genieten en te fietsen naar s EMBEDDED ART op de voormalige Vliegbasis Soesterberg. Heb je geen fiets. Geen probleem de organisatie van dit evenement zet leen fietsen in om de kunstroute van ongeveer 10 km af te leggen.

Secret Operation 610 is één van de kunstprojecten te zien tijdens EMBEDDED ART:  “Als met veel lawaai de meedogenloze deuren van vliegtuigshelter 610 opengaan, rijdt een monsterlijk zwart gevaarte traag naar buiten. Het object, genaamd Secret Operation 610 doet de geheimzinnige sfeer van De Koude Oorlog en het angstaanjagend oorlogstuig herleven. Secret Operation 610 beweegt zich op rupsbanden in een tergend langzaam tempo over het asfalt van de eindeloze startbaan. Door de steeds wisselende positie van dit brute object in het verstilde natuurlandschap laat het de bezoeker op een andere manier naar de omgeving en de historie van de militaire vliegbasis kijken.”

Onder de titel EMBEDDED ART worden de komende weekenden (29 en 30 augustus, 5 en 6 september en 12 en 13 september) op Park Vliegbasis Soesterberg verschillende shelters, munitiebunkers, een commandobunker en de verkeerstoren gedurende drie weekenden opengesteld. Hierin worden nieuwe en bestaande kunstwerken getoond. EMBEDDED ART is een kunstroute van circa 10 kilometer door een uniek militair landschap, voornamelijk met sporen uit de Koude Oorlog, omringd door wilde en kwetsbare natuur.

Burgerij neemt bezit van Park VBS tijdens openingsweekend.

Meer weten? Kijk op: EMBEDDED ART

Voor Jou Uitgezocht