Instrumenten proeven bij het Open Huis van de Zeister Muziekschool (Klik op het bericht voor meer foto’s)

Dat de zomer bijna ten einde loopt bewijst ook de Zeister Muziekschool. Zij hielden  zaterdag 29 augustus van Open Huis. Toekomstige muziekvirtuozen en huiskamer musici konden de hele dag e ontdekken en ervaren wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van muzieklessen in welke vorm dan ook. Bezoekers konden zowel traditionele instrumenten uitproberen,  meedoen met workshops, naar concertjes luisteren. Het was ook mogelijk om een kijkje te krijgen in de keuken van de DJ School van de Zeister Muziekschool.

Wil je meer weten  en meer te weten komen over de nieuwe cursussen die in september, kijk dan snel op de site van de Zeister Muziekschool. 

DJ Mixer uitproberen

DJ Mixer uitproberen

DJ Mixer uitproberen

DJ Mixer uitproberen

Zelfs kleine instrumenten lijken groot

Zelfs kleine instrumenten lijken groot

Ik hoor nu al op de Zeister Muziekdagen thuis

Ik hoor nu al op de Zeister Muziekdagen thuis

Hard blazen

Hard blazen

Oog op Zeist

Waar kan ik mij inschrijven

Waar kan ik mij inschrijven

Zeister Muziekschool
Markt 3 3701 JZ Zeist
030 6913944
info@zeistermuziekschool.nl

 

Voor Jou Uitgezocht

  • Monique Schwencke
    31 augustus 2015 op 16:53

    Erg leuk en enthousiaste mensen gezien. Mijn dochter achter het drumstel…even wennen na twee jaar vioolles😳