Search
Close this search box.

Instrumenten proeven bij het Open Huis van de Zeister Muziekschool (Klik op het bericht voor meer foto’s)

Dat de zomer bijna ten einde loopt bewijst ook de Zeister Muziekschool. Zij hielden  zaterdag 29 augustus van Open Huis. Toekomstige muziekvirtuozen en huiskamer musici konden de hele dag e ontdekken en ervaren wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van muzieklessen in welke vorm dan ook. Bezoekers konden zowel traditionele instrumenten uitproberen,  meedoen met workshops, naar concertjes luisteren. Het was ook mogelijk om een kijkje te krijgen in de keuken van de DJ School van de Zeister Muziekschool.

Wil je meer weten  en meer te weten komen over de nieuwe cursussen die in september, kijk dan snel op de site van de Zeister Muziekschool. 

DJ Mixer uitproberen
DJ Mixer uitproberen
DJ Mixer uitproberen
DJ Mixer uitproberen
Zelfs kleine instrumenten lijken groot
Zelfs kleine instrumenten lijken groot
Ik hoor nu al op de Zeister Muziekdagen thuis
Ik hoor nu al op de Zeister Muziekdagen thuis
Hard blazen
Hard blazen

Oog op Zeist

Waar kan ik mij inschrijven
Waar kan ik mij inschrijven

Zeister Muziekschool
Markt 3 3701 JZ Zeist
030 6913944
info@zeistermuziekschool.nl

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More