Search
Close this search box.

Galerie Kortom opent “Imagine” met 2de Culture Club Night (Fotoserie)

Donderdag avond 3 september werd de expositie Imagine”  geopend met de 2de editie van de Culture Club. Tijdens een Culture club, biedt galeriehouder Tom Gijsen een gevarieerd kunstprogramma te midden van de beeldende kunstwerken van de nieuwe expositie.

De expositie Imagine ontleent zijn naam aan de pentekeningen van de Ex-Beatle John Lennon, die op dit moment in de galerie  te zien zijn. Waarbij vooral John Lennon’s eigen interpretatie van de eerste Bed-In in suite 702 van het Hiltonhotel in Amsterdam, het meest in het oog springt. Een moment in de geschiedenis, die zeker bij de bezoekers van de Culture Club tot de verbeelding spreekt.

Een culture club is een uitstekende gelegenheid om de geëxposeerde werken te bekijken. Daarnaast te genieten van het gepresenteerde programma.

Kiki Dijkstra, exposerend keramiste, gaf een kort college over haar motivatie en manier van werken. De muzikale omlijsting van de avond werd verzorgd door  Jelleke Meijer met haar band T.I.N.A

De theater-act “Helpdesk door Annette de Bilde gaf een ontroerend inkijkje in de psyche van de helpdesk medewerker. De uitsmijter van de culture club waren  literaire verhalen  verteld door Esther Kornalijnslijper. Zij liet de Culture Club, die geïnspireerd is op een bed scene  in bed eindigen. “Imagine”

Oog op Zeist
Jelleke Meijer met haar band T.I.N.A
Storyteller Neske Beks kwam al vast polshoogte nemen voor de volgende Culture Club
Storyteller Neske Beks kwam al vast polshoogte nemen voor de volgende Culture Club
Oog op Zeist
De theater-act “Helpdesk door Annette de Bilde

Oog op Zeist

Oog op Zeist
prikkelend

 

Oog op Zeist
Esther Kornalijnslijper: “Imagine”
Esther nam het publiek op sleeptouw met haar verhalen.

Esther nam het publiek op sleeptouw met haar verhalen.

Galerie Kortom
Voorheuvel 48, 3701JG Zeist
Tel.: +316 54303725
info@galeriekortom.nl

Openingstijden:
Donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur
en op afspraak.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More