Search
Close this search box.

Maandelijkse wake bij het Detentiecentrum Kamp van Zeist.

Iedere eerste zondag van de maand wordt er een wake georganiseerd bij het Detentiecentrum Kamp van Zeist. Op zondag 6 september hielden de Raden van Kerken van Zeist en Soest/Soesterberg hun 119e maandelijkse wake voor de poort van het Detentiecentrum Kamp van Zeist.

Maandelijkse wake bij het detentiecentrum Kamp Zeist aan de Richelleweg
Maandelijkse wake bij het detentiecentrum Kamp Zeist aan de Richelleweg

Men is gestrart met het houden van de maandelijkse wake bij het detentiecentrum Zeist naarDe Schipholbrand was een brand die op donderdag 27 oktober 2005 in het cellencomplex op Schiphol-Oost bij Oude Meer woedde en die 11 gedetineerde illegalen het leven kostte.

Breng bloemen mee! Breng mensen mee! De mensen binnen weten dat buiten voor hen gewaakt wordt, als teken van solidariteit.
Breng bloemen mee! Breng mensen mee! De mensen binnen weten dat buiten voor hen gewaakt wordt, als teken van solidariteit.

Volgende wake
4 oktober
1 november
6 december
Iedere eerste zondag van de maand om 16.30 uur wake bij:

Plaats: Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13, Soesterberg

Organisator: Raden van kerken Zeist en Soest/Soesterberg
Informatie:

WakeZeist.nl

inlia.nl

Telefoon: 030 6962283 / 035 6013882

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More