Search
Close this search box.

“Eat en Art” aan de Kerkweg nr 5.

Kerkweg nr 5. – Galerie Hoogstraten en Wesseling: presenteren in september een smeltkroes van “eat en art”. Waar de lust voor het oog en de mond elkaar gevonden hebben. In een mix van culinaire kunst en verhalen over eten komen de beide zintuigen aan bod.

In hun knusse galerie aan de Kerkweg nr 5. opende Paul en Dorien zaterdag 12 september de expositie “eat & art. In aanwezigheid van de exposerende kunstenaars hield Lezing door natuurvoedingsadviseur Ingrid Nieuwenhuijse (Voedjevrij) voor het eerst een lezing “over smaak valt niet te twisten, Je kan wel leren eten”.

 Ingrid Nieuwenhuijse heeft net haar eigen bedrijf  ‘VoedjeVrij’ opgericht.  Ze leert  mensen (zowel in bedrijven als particulieren) wat echt gezonde voeding is. Hoe ze ze bewust keuzes kunnen maken over wat ze eten. Hiervoor organiseert ze trainingen, workshops en lezingen.
 
De komende weken blijft Galerie Hoogstraten en Wesseling actief met thema “eat en art”.
Op 19 september “Proef het schilderij” Bij ieder kunstwerk wordt een bijpassend hapje geserveerd.

Zaterdag 26 september. 2 lezingen met een totaal andere invalshoek:
15:00: De kunst van gezonde voeding. Lezing door natuurvoedingsadviseur Ingrid Nieuwenhuijse (Voedjevrij)
16:30: Wijnproeverij door vinoloog en culinair partycrasher Bas de Jong (Gastrovino De Jong Smakenzaak/ De Witte Os).  De waarde van wijn: bij welke kwaliteit / prijs wordt een wijn bijzonder?

De exposerend kunstenaars Kathy Ager (Canadese), Cox Koppenol (Zeist) bij de opening van de nieuwe expositie.
De exposerend kunstenaars Kathy Ager (Canadese), Cox Koppenol (Zeist) bij de opening van de nieuwe expositie.
Oog op Zeist
Ingrid voor het werk van kunstenaars Kathy Ager (Canada).

Galerie HOOGSTRATEN & WESSELING

Kerkweg 5
3701 HD Zeist

info@galeriehw.nl
06 50459737

Openingstijden

vrijdag     16.00 – 18.00
zaterdag  11.00 -17.00
Bel voor een afspraak buiten de openingstijden.

Voedjevrij.nl (website is nog niet klaar)
natuurvoedingsadviseur Ingrid Nieuwenhuijse (Voedjevrij)

Telefoon:06-50426362
Email: ingridnieuwenhuijse@gmail.com/ info@voedjevrij.nl

Gastrovino De Jong Smakenzaak/ De Witte Os

 Bas de Jong
1e Hogeweg 22 Passage
3701 HL Zeist
Telefoon: 030 6922465
Fax: 030 6912280
Smakenzaak de Jong verkoopt heerlijke wijnen, die alle in het land van herkomst geproefd zijn door Dhr. De Jong zelf. Bij elke fles wijn advies, tips of een recept om lekker van te genieten.  In  Wijnkelder De Witte Os cave anno 1768 kunnen ook uw gasten het naar de zin hebben.

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More