Fotoweek 2015: Op straat leren fietsen op de Reigerlaan

Leren fietsen op de Reigerlaan

Van 11 t/m 20 september is het Fotoweek. Tien dagen lang staat Nederland in het teken van fotografie. Dit jaar is het thema “Kijk mijn straat” OogOpZeist zal 10 dagen lang straten in Zeist in beeld brengen. Het kunnen fietsen op straat zonder wieltjes is een van de grootste en vaak eerste overwinning, die je als kind beleeft. Vandaag was er op de Reigerlaan zo’n klein succes momentje. Een vader leert zijn dochter fietsen. Op de achtergrond de nieuwbouw van de Roerdomplaan.

 

Leren fietsen op de Reigerlaan

Leren fietsen op de Reigerlaan

OVER FOTOWEEK

Van 11 t/m 20 september is het Fotoweek. Tien dagen lang staat Nederland in het teken van fotografie. Er valt van alles te beleven voor iedereen die van foto’s en fotograferen houdt.

Fotografie is overal. We gebruiken het dagelijks op allerlei manieren, zonder dat we er echt bij stilstaan. Fotoweek wil mensen bewuster, anders en beter laten kijken naar fotografie. Een week lang staat fotografie in de schijnwerpers: de kracht van het beeld, de fotografie als kunst, het ambacht van de fotograaf, de lol van foto’s maken en kijken. Fotoweek is een initiatief van Foam Fotografiemuseum Amsterdam en het Nederlands Fotomuseum. Van 11 t/m 20 september 2015 vindt de derde editie van Fotoweek plaats. Het thema van deze editie is ‘Kijk! Mijn Straat’.

Voor Jou Uitgezocht

 • Amanda Aldewereld
  15 september 2015 op 09:54

  Hahah neem wat leuk mooie foto

 • Semiha Westerweel
  15 september 2015 op 09:54

  Super!!!!!! Trots op mijn nichtje! ❤️

 • Jolanda Westerweel
  15 september 2015 op 09:54

  Superleuke foto!!! Oma ook trots 😍

 • Brigit Scheper
  15 september 2015 op 10:54

  Mooie foto. Super leuk!!!!

 • Helma Aldewereld-van Esterik
  15 september 2015 op 14:53

  Echt leuke foto 😍

 • Fred Manschot
  21 september 2015 op 12:57

  Prachtige foto!

 • %d bloggers liken dit: