Search
Close this search box.

Wethouder Marcel Fluitman opent Vrijwilligersmarkt in gemeentehuis

Om 12.00 uur opende wethouder Marcel Fluitman de Vrijwilligersmarkt 2015 met een openingstoespraak: ‘Vrijwilligerswerk speelt een belangrijke en grote rol in onze participatiesamenleving. Ik ben blij dat deze Vrijwilligersmarkt dit jaar weer georganiseerd is: het is de perfecte gelegenheid om in korte tijd bijna veertig verschillende organisaties persoonlijk te leren kennen. Er zit zeker ook iets voor u bij!’.

Hij eindigde zijn verhaal, en startte de Vrijwilligersmarkt, door het versturen van een tweet: “Bij deze open ik de #vwmarkt 2015 van de @VwcentraleZeist! U bent welkom in gemeentehuis tot 15.30 uur. U komt toch ook?!”

OOZ_150926_4960
Tijdens het verhaal van de wethouder gaat het zoeken naar een vacature gewoon door.
Tijdens het verhaal van de wethouder gaat het zoeken naar een vacature gewoon door.
Alle organisaties op zoek naar vrijwilligers bij elkaar in het gemeentehuis

De hele middag was er een constante stroom met mensen opzoek naar een baantje als vrijwilliger bij een van de 40 organisaties. De vrijwilligerscentrale had de balie van het gemeentehuis vol gelegd met mappen met vrijwilligersvacatures in Zeist.

OOZ_150926_8171
Vrijwilligerswerk voor jong en oud.
OOZ_150926_5022
Het Leendert Meeshuis had een gezellige tafel ingericht

OOZ_150926_5027

Het Leendert Meeshuis tegenwoordig gevestigd in het Heerewegen zoekt bijvoorbeeld pianisten.  Bent u semi-professional of een goede amateur pianist en haalt u uw speeluren in de week niet. Dit is uw kans om een win-win te halen. U komt aan uw speeluren en de demente cliënten van het Leendert Meeshuis  leven helemaal op door uw spel.

Op de site van de Vrijwilligerscentrale Zeist vindt u  alle informatie over vrijwilligerswerk in Zeist. Hier staat ook een uitgebreide vacature bank met alle baantjes.

OOZ_150926_5070
Het Mantelzorg punt geeft uitleg
OOZ_150926_5042
Speciaal aanmeld voor vrijwilligerwerk met vluchtelingen van de gemeente Zeist. Bel met 14030
OOZ_150926_5045
Ook lekker de handen uit de mouwen bij vrijwilligerswerk

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More