Search
Close this search box.

Burenbankje in gebruik genomen tijdens burendag

De buren van de wijkbuurtvereniging Bewoners Belangen Dichterbij plaatsten op burendag een bankje om tijdens bomendag geplante lindeboom. Het bankje staat voor de kerk op het grasveld en geeft uitzicht op de spelende kinderen op het grasveld en op de driesprong van wegen.

De buurtveringing verwacht dat het gedurende het hele jaar een gezellige ontmoetingplek zal zijn voor mensen uit de buurt. Er waren  maar een beperkt aantal activiteiten in Zeist aangemeld op de website burendag.nl

De weduwe van oud voorzitter Mevrouw van Hunnik neemt als eerste plaats op het burenbankje
De weduwe van oud voorzitter Mevrouw van Hunnik neemt als eerste plaats op het burenbankje
Burendag natuurlijk met een kopje koffie erbij.
Burendag natuurlijk met een kopje koffie erbij.
Website  wijkbuurtvereniging Bewoners Belangen Dichterbij

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More