Search
Close this search box.

Burenbankje in gebruik genomen tijdens burendag

De buren van de wijkbuurtvereniging Bewoners Belangen Dichterbij plaatsten op burendag een bankje om tijdens bomendag geplante lindeboom. Het bankje staat voor de kerk op het grasveld en geeft uitzicht op de spelende kinderen op het grasveld en op de driesprong van wegen.

De buurtveringing verwacht dat het gedurende het hele jaar een gezellige ontmoetingplek zal zijn voor mensen uit de buurt. Er waren  maar een beperkt aantal activiteiten in Zeist aangemeld op de website burendag.nl

De weduwe van oud voorzitter Mevrouw van Hunnik neemt als eerste plaats op het burenbankje
De weduwe van oud voorzitter Mevrouw van Hunnik neemt als eerste plaats op het burenbankje
Burendag natuurlijk met een kopje koffie erbij.
Burendag natuurlijk met een kopje koffie erbij.
Website  wijkbuurtvereniging Bewoners Belangen Dichterbij

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More