Search
Close this search box.

De Koffie stond bij Bakkerij Neplenbroek in Zeist? De Winnaar is… ‪#‎wereldkoffiedag‬, #Waarstaatditkopkoffie

De Koffie stond bij Bakkerij Neplenbroek in Zeist? De Winnaar is… ‪#‎wereldkoffiedag‬, #Waarstaatditkopkoffie

OogOpZeist heeft in de afgelopen dagen vele inzendingen op onze prijsvraag mogen ontvangen. Daaruit kunnen we in ieder geval uit opmaken dat er behoorlijk wat koffie gedronken wordt in Zeist. Populaire plekken om koffie te drinken zijn “Het broodlokaal” op de Slotlaan en De Koffietafel op de hogeweg.  Onder de genoemde antwoorden kwamen, nieuwkomers “Bij Mij” op de Slotlaan , “Home of Hearts” op de Steynlaan en Oudgediende “Bon Vivant” op het Belcour ook regelmatig voorbij.

Ook een prachtige plek om koffie te gaan drinken en daar een stukje gebak bij eten is Bakkerij Neplenbroek Zeist op de Meester de Klerkstraat. Hier kan je lekker in het zonnetje zitten en toch lekker beschut. De winnaar van onze prijsvraag is: MJ Schimmel. Hij/Zij mag lekker met een familielid of kennis koffie met gebak gaan drinken bij Bakkerij Neplenbroek Zeist Evelien de Wit van Bakkerij Neplenbroek zal je warm ontvangen. We horen graag hoe de koffie met gebak beviel.

Wij van OogOpZeist zijn erg benieuwd of er nog meer onbekende plekjes zijn waar je heerlijke koffie of thee kan drinken. Laat het ons weten door te reageren op de facebookpagina van oogopzeist.nl of als reactie op dit bericht.

Oog op Zeist

Bakkerij Neplenbroek Zeist

Meester de Klerkstraat 11
3701 DL Zeist

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More