De Koffie stond bij Bakkerij Neplenbroek in Zeist? De Winnaar is… ‪#‎wereldkoffiedag‬, #Waarstaatditkopkoffie

OogOpZeist heeft in de afgelopen dagen vele inzendingen op onze prijsvraag mogen ontvangen. Daaruit kunnen we in ieder geval uit opmaken dat er behoorlijk wat koffie gedronken wordt in Zeist. Populaire plekken om koffie te drinken zijn “Het broodlokaal” op de Slotlaan en De Koffietafel op de hogeweg.  Onder de genoemde antwoorden kwamen, nieuwkomers “Bij Mij” op de Slotlaan , “Home of Hearts” op de Steynlaan en Oudgediende “Bon Vivant” op het Belcour ook regelmatig voorbij.

Ook een prachtige plek om koffie te gaan drinken en daar een stukje gebak bij eten is Bakkerij Neplenbroek Zeist op de Meester de Klerkstraat. Hier kan je lekker in het zonnetje zitten en toch lekker beschut. De winnaar van onze prijsvraag is: MJ Schimmel. Hij/Zij mag lekker met een familielid of kennis koffie met gebak gaan drinken bij Bakkerij Neplenbroek Zeist Evelien de Wit van Bakkerij Neplenbroek zal je warm ontvangen. We horen graag hoe de koffie met gebak beviel.

Wij van OogOpZeist zijn erg benieuwd of er nog meer onbekende plekjes zijn waar je heerlijke koffie of thee kan drinken. Laat het ons weten door te reageren op de facebookpagina van oogopzeist.nl of als reactie op dit bericht.

Oog op Zeist

Bakkerij Neplenbroek Zeist

Meester de Klerkstraat 11
3701 DL Zeist

 

 

Voor Jou Uitgezocht

 • Annet En Henk-Jan Fillyfashion
  2 oktober 2015 op 22:53

  Ziet er goed uit!!!

 • Henk van Amerongen
  3 oktober 2015 op 00:53

  Je staat er mooi op!

 • Jolanda van der Bruggen
  3 oktober 2015 op 21:53

  Chelsea Biever