Search
Close this search box.

BNR Gangmakers op 7 oktober vanuit Flex and Friends Zeist

Tijdens de maandelijkse Open Coffee Zeist van woensdag 7 oktober bij Flex and Friends aan het Rond 5A worden er opnames gemaakt voor BNR Gangmakers. BNR Gangmakers is een populaire radioprogramma van BNR Nieuwsradio. In dit debatprogramma discussiëren ondernemers over actuele ondernemerszaken onder leiding van Maarten Bouwhuis. Wat speelt er bij hun in de regio – en wat vinden ze daarvan?. Wat zijn hun ideeën om de Nederlandse economie vooruit te helpen?.

Wil je ook meepraten in de uitzending?, kom dan naar Flex and Friends en maak gebruik van de interruptie microfoon. Gewoon gezellig een kopje koffie drinken kan natuurlijk ook, we moeten alleen tussen 11.00 en 11.30 uur heel even stil zijn .

Op 1 April 2015 was de eerste Open Coffee nieuwe stijl in Zeist en op een nieuwe locatie bij Flex and Friends!  Deze maandelijkse koffie-bijeenkomst stelt ondernemers en andere professionals in staat om samen, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij, elkaar te ontmoeten en te spreken.

Gewoon gezellig een kopje koffie drinken kan natuurlijk ook, we moeten alleen tussen 11.00 en 11.30 uur heel even stil zijn .

BNR GANGMAKERSOpen Coffee Zeist
7 oktober: tussen 10.00 en 12.30 uur!

Flex and Friends ZeistHet Rond 5A | 3701 HS | Zeist | Tel. 030 878 21 73

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More