Search
Close this search box.

BNR Gangmakers op 7 oktober vanuit Flex and Friends Zeist

Tijdens de maandelijkse Open Coffee Zeist van woensdag 7 oktober bij Flex and Friends aan het Rond 5A worden er opnames gemaakt voor BNR Gangmakers. BNR Gangmakers is een populaire radioprogramma van BNR Nieuwsradio. In dit debatprogramma discussiëren ondernemers over actuele ondernemerszaken onder leiding van Maarten Bouwhuis. Wat speelt er bij hun in de regio – en wat vinden ze daarvan?. Wat zijn hun ideeën om de Nederlandse economie vooruit te helpen?.

Wil je ook meepraten in de uitzending?, kom dan naar Flex and Friends en maak gebruik van de interruptie microfoon. Gewoon gezellig een kopje koffie drinken kan natuurlijk ook, we moeten alleen tussen 11.00 en 11.30 uur heel even stil zijn .

Op 1 April 2015 was de eerste Open Coffee nieuwe stijl in Zeist en op een nieuwe locatie bij Flex and Friends!  Deze maandelijkse koffie-bijeenkomst stelt ondernemers en andere professionals in staat om samen, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij, elkaar te ontmoeten en te spreken.

Gewoon gezellig een kopje koffie drinken kan natuurlijk ook, we moeten alleen tussen 11.00 en 11.30 uur heel even stil zijn .

BNR GANGMAKERSOpen Coffee Zeist
7 oktober: tussen 10.00 en 12.30 uur!

Flex and Friends ZeistHet Rond 5A | 3701 HS | Zeist | Tel. 030 878 21 73

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More