Search
Close this search box.

1e Worldwide Photowalk Zeist 2015 een succes!

Zaterdag 3 oktober Maar liefst 17 fotografen zaterdag ochtend 3 oktober mee met de photowalk door historisch Zeist. De deelnemers kwamen onder andere uit Amsterdam, Houten, Nieuwegein  en natuurlijk Zeist. . De fotografen waren naar Zeist gekomen om mee te doen. Geweldig mooi weer en het was buitengewoon gezellig en leerzaam voor iedereen!

De photowalk werd georganiseerd doort Fotoclub ‘De Pixels’ uit Zeist. Onder begeleiding van Fred Manschot en Henk Bout konden fotografen meelopen met een wandeling door historisch Zeist. Doel is om door de lens  op een andere manier naar het moois van Zeist te  kijken.

Fred Manschot van de Pixels kijkt terug op een zeer geslaagde 1e  ‘World Wide Photo Walk’ in Zeist.:

Oog op Zeist
‪#‎scottkelby‬ ‪#‎worldwidephotowalk‬ #2015 ‪#‎Zeist‬ ‪#‎Netherlands‬,
Oog op Zeist
Schiet wat je ziet

OogOpZeist zal de beste resultaten publiceren.

De Photowalk werd georganiseerd door de: www.depixels.nl.  Meer informatie over de Scott Kelby World Wide Photowalk op website van de Photowalk

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More