Search
Close this search box.

Geslaagde Startersmarkt Ondernemen Op de Utrechtseweg

Donderdagavond 8 oktober ontving Rabobank Utrechtse Heuvelrug zo’n 35 startende ondernemers en ZZPers op de Startersmarkt. De deelnemers werd de mogelijkheid geboden om hun kennis te verbreden over fiscale aspecten, het ondernemersplan, online verkopen en risicomanagement in verschillende workshops, aangeboden door adviseurs van de bank en Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs. Daarbij was er voor de aanwezigen volop gelegenheid om hun netwerk te verbreden.

Organisaties als 15KM, ZZP Heuvelrug, ZZP De Bilt en het Ondernemersklankbord stonden de startende ondernemers te woord op het centrale plein van de bank. Dankzij deze samenwerking geven werd de (potentiële) ondernemers de kans gegeven om een vliegende start te maken met hun eigen bedrijf. Onderling werd er goed genetwerkt, visitekaartjes en ervaringen uitgewisseld over het starten van een nieuw bedrijf.

Tips over online verkopen met MyOrder
Tips over online verkopen met MyOrder

Oog op Zeist

Kennismaken en borrelen
Kennismaken en borrelen

[two_first]

Rabobank Utrechtse Heuvelrug

Utrechtseweg 25
3704HA  Zeist
Tel. 030-2212223
Fax 030-2157133
adviescentrum@uhr.rabobank.nl

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs.

Groenekanseweg 70
3732 AG De Bilt
T: 030 890 69 00
E: debilt@visser-visser.n

15KM

Bedrijfsverzamelgebouw De Framboos
Frambozenweg 59
2321 KA Leiden
T +31 85 8 77 06 95
Info@15KM.nl
[/two_first][two_second]

ZZP Heuvelrug

info@zzpnetwerkheuvelrug.nl

ZZP De Bilt
Soestdijkseweg Noord 329
3723 HA Bilthoven
Tel: 030-2749403
Fax: 030-2749440

Ondernemersklankbord

Malietoren
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AC Den Haag
Postbus 93002
2509 AA Den Haag
070 – 349 0600
info@ondernemersklankbord.nl

[/two_second]


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld. Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More